top of page

Referenser

Sara & Henrik

Sep 2018 Värdshuset Kräftan

Vi ville ha ett bröllop med färgerna vitt, grönt och rosa, och vi ville inte heller ha för mycket dekorationer. Bröllopet skulle andas lekfullhet och det som verkligen är VI ! Då vi anlitade Engby Garden, kände vi med en gång ett enormt engagemang, och trygghet, Therese fanns alltid där när vi behövde och det var skönt att ha henne vid vår sida... hon utformade dekorationer, brudbukett utifrån våra önskemål. Hon hade roliga kreativa idéer, hjälpte oss i all planering, dekorerade allt timmarna innan - väl på bröllopsdagens kväll var vi otroligt glada och lyckliga..då allt blev över förväntan....

Annie & Emil

Sep 2015 Hedenlunda slott

Vi hade ett stort Slottsbröllop och det var många gäster under en hel helg.

Vi anlitade Engby Garden för både dekorationer och hjälp med planering! Så noga, lyhört, tryggt och väl utformat, jag som är den värsta av kontrollfreaks, kunde koppla av, och det var nästan det bästa. Vi hade blått, grönt och champagne, det skulle vara sensommar/höst samt trädgård som tema - hon lyckades fullkomligt! Jag kan varmt rekommendera Engby Garden, ni kan vara lugna och räkna med att det blir perfekt!

Anna 50 År 

Jan 2018 Spånga Folkan

Jag fyllde jämt och ville slå på stort! Festen skulle vara färg, roligt partaj och Beatles, samt 60- tal ! Jag tog hjälp av Engby Garden för både planering och dekorationer - gissa om jag blev förvånad när Therese hade kommit på något jag aldrig sett förut! Så häftigt!

Hon var mycket pålitlig, och lätt att diskutera med! Jag skulle absolut fråga henne vid nästa kalas.


Begravningsblommor 

Okt 2019

Min far hade precis gått bort och jag bad om hjälp med alla blommor till begravningen, kransar, stor kistdekoration, handbuketter mm...Therese var väldigt lyhörd för både min och pappas önskan, hon frågade om allt, om pappas intressen, vem han var och jag kände att hon verkligen brydde sig om hur blommorna skulle bli. Det var mycket skönt att ha henne och prata med, det kändes bra. Jag blev alldeles tårögd när jag kom för att hämta blommorna..

Tack Marianne! 

bottom of page