top of page

Om Engby GardenDet är jag Therese Kesselfors - som grundat Engby Garden.

Jag har i många år funderat på eget företag där jag kan få användning för allt jag lärt mig genom åren. Att vara kreativ, skapa, planera & sjunga är lika viktigt för mig som att andas!! Det började med Reklam & Dekorationsutbildning på gymnasiet, jag fick barn tidigt, och skolade om mig inom Reception/Konferens/Hotell.

Jag har nu haft förmånen att jobba med detta i 20 år. Har även erfarenhet i restaurangbranschen, guldbutik, samt  en Diplomering i HR (diplomerad HR- assistent).

Jag ser oerhört mycket fram emot att hjälpa Engby Gardens kunder!! Jag har nyligen utbildat mig till florist/floral  designer via Floral Design Institute i USA, så att det ska finnas en riktig grund att stå på även här....

Med bakgrund inom idrotten, då jag tränades till landslaget (som ett av Sveriges mest lovande hopp i gymnastik), finns stort fokus och driv, att jag dansat på tårna, sjungit och stått på scenen i olika sammanhang sedan jag var 4 år, har även det givit mig mycket erfarenhet att ta till i olika sammanhang!!

Jag lämnar inget åt slumpen och gör ingenting halvhjärtat, då låter jag hellre bli !

 Sparkle Everyday

Säg det med en Sång

Då jag sjungit och spelat flöjt på många dop, bröllop, begravningar & andra tillställningar under åren, skulle jag känna mig hedrad att få förgylla med en sång ! Hör av dig så stämme4 vi av vad ni önskar - går bra att mejla på theresekesselfors@hotmail.com,  samt att lyssna på Instagram tess_sparkleanddreams

//Vänligen Therese 

Följ oss på Instagram - 

det ser vi fram emot...

 Besök gärna vår webshop med fina presenter att ge bort

bottom of page