top of page

Blommor

 Vi designar dina blommor till Bröllopet...

När vi själva skapar blommorna till bröllopen och både koordinerar och designar, kan vi verkligen knyta ihop allt till en helhet och på så vis vara säkra på att den röda tråden syns genom hela temat. Vi älskar det naturliga gröna som ser ut att ha plockats i naturen, vilket också är så trendigt just nu, stora yviga buketter med massor av olika blommor i sann Garden Style Design....Du kan beställa allt från en brudbukett, hårkransar, näbbuketter - till stora blomchandeliers & girlanger - det går alldeles utmärkt.

Det finns inga begränsningar för vad man kan hitta på - hör gärna av Er , så vi får höra om era visioner , samt tankar kring blommor och dekorationer - det är så fantastiskt roligt att skapa, komma på idéer och sedan förverkliga dom precis som ni önskat - att få se allt komma till liv......det är magiskt...!

Vi ser verkligen fram emot att få skapa Din Bukett

Blom Guide...

Vi har gjort en Blom - Guide som vi tittar i när vi ses, den innehåller många olika blommor & grönt. Vi kan titta på bilder och se hur blommorna ser ut och hur de passar ihop både form & färgmässigt - då blir det enklare att se slutresultatet framför sig !


Vi försöker hela tiden uppdatera den, och om Ni har en speciell favorit som inte finns, så letar vi upp den.Följ oss på Instagram - 

det ser vi fram emot...

 Besök gärna vår webshop med fina presenter att ge bort

bottom of page